25 Març 2010- Reunió informativa nou espai.

Trobada per exposar l’esborrany del projecte,  concretar els espais i serveis necessaris segons les necessitats dels socis.

Lloc:    Centre Cívic de Mar. passeig Marítim, 73. Vilanova i la Geltrú

          (Al costat del Restaurant la Botiga)

Dia:     Dijous 25 de Març de 2010

Hora:  20:00

Esteu tots convidats !!!

 

 

21,22,23 Març 2008- Gerard Delmás del Club Nàutic Vilanova primer classificat de segona categoria a la Copa d'Espanya de patí a vela.

El Club Nàutic de Castelldefels ha realitzat els dies 21,22,23 de març la Copa d’Espanya , regata de

nivell nacional encabida dins el circuit Spain-.tir. Amb la participació de 50 regatistes representants de Andalusia, Valéncia i Catalunya.

Cal comentar que el Primer classificat de Segona categoria passarà directament a primera . 

Destacar que es la primera vegada que Vilanova queda representada per un Club en la classe Patí a Vela. Modalitat que neix pel voltant del 1928 a les platges de Barcelona i Badalona i que actualment es reivindica un espai digne a les platges de Vilanova.

Classificació Final


31 Desembre 2007 - El Club de Mar s'acomiada del 2007 remullant-se al mar.

Alguns components del Club s'acomiaden del 2007 fent el darrer bany de l'any. A 13 graus i en banyador, aquest és el 5è any que el Club manté la tradició.


9 Setembre 2007 - El Club de Mar guanya el primer i segon lloc al torneig de parelles "Grues Sant Jordi" de Cubelles.

La parella formada per Carme Anguera i Gerard Delmás classificats en primera posició, seguits de Noelia Alibau i Alex Delmás del Club de Mar de Vilanova. Aquesta regata es realitza com a cloenda d'estiu al Club Marítim Cubelles.

Classificació


29 Agost-1 Setembre 2007 - El Club de Mar participa en el Campionat d'Espanya de Patí a Vela a Almeria.

Alex Delmás del Club de Mar de Vilanova participa en el Campionat d'Espanya realitzat en aigues d'Almeria, obtenint significants resultats.


Agost 2007, publicació a la revista "Sapiens" d'un article sobre el Patí Català.

La prestigiosa revista "Sapiens" publica un article sobre la història del patí a vela, titulat "El patí de vela, un invent revolucionari".

Revista_Sapiens.pdf


Juliol 2007, fotos de l'any 1942 de la regata de patí Català realitzades a la platja de Vilanova, publicades al Museu del Mar de Barcelona.


23,24 Juny 2007 - El Club de Mar participa en la regata III Trofeu Sant Joan de Torredembarra.


22 Juny 2007 - El Club de Mar presenta una proposta per fer viable la varada de l'Estació Nàutica.

Es lliura un planell amb la següent proposta per la futura varada de l'Estació Nàutica.


11 Juny 2007 - El Club de Mar es reuneix amb el director de l'Estació Nàutica per tal de conèixer la situació actual i els plans de futur sobre la varada.

Ignasi Serra, David Arenas i Gerard Delmás, com a representants del Club de Mar Vilanova, es reuneixen amb Joan Pujol, director de l'Estació Nàutica Vilanova. El motiu principal de la reunió és trobar un acord per tal que les instal·lacions actuals estiguin en bones condicions i s’adeqüin a la quota de varada que actualment s’està cobrant. Actualment la situació de la varada presenta una manca de manteniment que s'ha de millorar.

Es proposa participar a la junta de socis de l'Estació, sense vot, per tal de poder aportar idees i proposar millores donada la experiència de molts dels seus components, cosa que està pendent de validar a la propera junta.

...


9-10, 17,18 Juny 2007 - Tres components del Club es desplacen al Masnou per participar al Campionat de Catalunya de Patí a Vela:

Alex Delmás, David Arenas i Gerard Delmás competeixen al Campionat de Catalunya de patí a vela celebrat al Masnou els dies 9,10, 16, i 17 de Juny, obtenint resultats significatius. Mes informació a la web de la ADIPAV.