Notícies

2018 VILANOVA EUROCUP, OCT 26-28th

 

Everything is ready for another big event.

Notice of race: Download notice of race here

Pre-Inscriptions: Must be pre-registered HERE before Oct 15

Windsurfer site: www.windsurferclass.com

Obert el periode electoral

L'assemblea va aprovar l'obertura del període electoral de la junta directiva del Club i es va aprovar la data del dia 17 de març de 2017. S’exposa que, d’acord amb allò que preveuen els vigents Estatuts del Club de Mar, el proper dia 18 de març de 2017 finalitza el mandat de l’actual Junta Directiva. S’acorda declarar obert el període electoral i establir com a data límit el dia 9 de març de 2017 per a la presentació de candidatures, que hauran de ser trameses mitjançant correu electrònic a info@cmvilanova.com Les candidatures hauran d’indicar, almenys, el nom i DNI del president, secretari i tresorer proposats.

Aprovada la gestió de l'any 2016

El passat 22 de febrer va tenir lloc l'Assembla del Club de Mar de Vilanova i la Geltrú.  Es va exposar que el resultat econòmic i de gestió de l’exercici tancat a 31 de desembre de 2016, concloent el següent:

 

  1. S'ha guanyat el concurs públic per a la concessió de la nova parcel·la  durant 10 anys
  2. El Club gaudeix d’una bona situació financera per començar a fer front a les obres ampliació i millora del Club
  3. Es va proposar a ports la solució del nova organització de parcel·les de sorra. Aquest fet apropa el club al mar.
  4. Separació amistosa del Club Inuit
  5. Rescissió del conveni de vestuaris i wc amb l'ajuntament
  6.  La nova concessió sorra no implicarà una despesa significativa en relació al cost actual de la superfície que es paga
  7. A partir del present any i en aplicació de la normativa vigent s’haurà d'aplicar la nova reglamentació fiscal que afecta als Clubs i Associacions sense ànim de lucre.
  8. Es constata un lleuger descens del número de socis, en un entorn dinàmic amb baixes i altes de socis. Ha estat un any de rotació de socis.

 

 

 

Hem guanyat la concessió a 10 anys.

El dia 25 de gener 2017 la Gerència de Ports de la Generalitat es va comunicar que el Club de Mar havia guanyat la concessió administrativa per  a ocupar la superfície de avarada "E". Aquest dia vàrem signar l'acte de sotmetiment de la nova concessió. La nova concessió implicarà el creixement del Club cap a la zona que actualment ocupa l'empresa Roc Roi. Aquest fet facilitarà l'accés de les embarcacions al mar.

 

 

 

Posteriorment el dia 3 de març a les 13 h es va procedir a aixecar l'acte de replanteig de les noves zones de avarada i el lliurament de les resolucions definitives.

 

 

 

Aquesta és una gran notícia que ens obre un nou escenari que ens permetrà poder engegar moltes de les millores que el Club necessitava. 

 

 

 

Aquesta primavera iniciarem part d'aquestes reformes en la que esperem poder tornar a retrobar-nos,  col·laborar en realitzar-les i tornar a passar bons moments.

 

 

 

 

El Club es presenta al concurs de l'espai d'avarada.

El passat dijous 10 de novembre finalitzava el termini per presentar-se al concurs públic per a la concessió de l'espai de avarada dels futurs 10 anys. El Club de Mar va presentar la documentació necessària per poder optar a aquesta nova concessió.

 

 

 

Ports de la Generalitat de Catalunya el passat 7 d'octubre  de 2016 va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les bases de la convocatòria de concurs per iniciar el procediment d'atorgament de els concessions administratives per a l'ocupació i explotació de superfícies d'activitats nàutiques i turístiques a la platja de Ribes Roges a la zona del Port de Vilanova i la Geltrú.

 

 

 

El concurs consisteix en la licitació d'una superfície de 4.756 m2 dividits en sis parcel·les de les quals dos tenen una superfície de 1.450 m2 i quatre una superfície de 464 m2. El Club s'ha presentat a una de les dues parcel·les de 1.450 m2.

 

 

 

Aquesta parcel·la comença al límit de la nau d'inuit i s'estén cap a l'actual concessió de Roc Roi. Aquesta parcel·la reduirà el recorregut de les embarcacions per arribar al mar.

 

 

 La Federació Catalana de Vela acull el Congrés anual de la World Sailing 2016

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha participat aquest matí en la inauguració del Congrés Anual de la World Sailing, que tindrà lloc fins al proper diumenge 13 de novembre a Barcelona, organitzat per la Federació Catalana de Vela i la Real Federación Española de Vela.

 

El tema central del congrés, al qual s'han inscrit 900 delegats, és 'Our Sustainable Future', ('El nostre futur sostenible') per abordar actuacions per garantir la sostenibilitat de la vela i dels mars del món. "Per primera vegada el nostre congrés anual té un tema central per discutir i debatre, però no només durant aquesta setmana sinó molt més enllà", ha dit Croce.

 

Croce ha afegit que "com a esport que es practica a la natura, tenim la responsabilitat de convertir-nos en una veu potent per a la sostenibilitat dels oceans, cosa que fa referència al medi ambient però que també afecta altres àrees del nostre esport, com els esdeveniments, la manera en què assegurem el futur comercial de la vela i com garantim que més països i més joves se sentin atrets per aquest esport".

 

Ahir al vespre, la Federació Catalana de Vela, encapçalada pel seu president, Xavier Torres, va voler donar la benvinguda als assistents amb un còctel en el qual van assistir més de 250 persones i que va servir per com a tret de sortida de la conferència.

 

Aquest 2016 la capital catalana ha estat escollida com a seu d'aquest esdeveniment que cada primera setmana del mes de novembre se celebra en un indret del món.

La conferència oferirà l'oportunitat als membres de les institucions nacionals, comitès, subcomitès, comissions, associacions de classe, regatistes, organitzadors d'esdeveniments, fabricants i observadors de debatre sobre el futur de les diverses disciplines de la vela, a banda d'escollir el nou president de la vela mundial durant l'assemblea general de World Sailing, que tindrà lloc el matí de diumenge.

Amb la celebració d'aquesta trobada de la vela mundial, Barcelona i Catalunya es referma com un destí de referència per a la pràctica de la vela.